Sobota 27. 07. 2024 02:27:30 | Meniny má Božena

VIDEO Slovan sa pokúsi o zázrak. Za tromi gólmi ho poženú fantastickí fanúšikovia

BRATISLAVA/ Vo štvrtok večera na Tehelnom poli sa ŠK Slovan pokúsi zmazať trojgólové manko, ktoré si priviezol z Grazu. Tréner Weiss verí, že jeho chlapcov skvelí fanúšikovia poženú dopredu. Nič vraj nie je nemožné. Kevin Wimmer kúpil 60 lístkov pre priateľov a spolu s Blackmannom a Borjanom sa vracia do zostavy. Po červenej karte bude chýbať Vlado.

Michal Filek|22. február 2024|09:00:06

Zdroj: Facebook/ŠK Slovan Bratislava

Súvisiaci článok
VIDEO Pre Slovan je tu deň D. Dnes v Grazi nastúpi na play-off Konferenčnej ligy
Čítajte viac >

„Chceme hrať pre ľudí a na víťazstvo a čo sa nám podarí, uvidíme. Náskok Grazu je veľký, je to dobré mužstvo. My sme hrali prvý polčas výborne. S podporou fanúšikov verím, že môžeme dať gól,“ povedal tréner Vlado Weiss pred zápasom.

Do zostavy sa vracia rakúsky stopér Kevin Wimmer. Preňho to bude, samozrejme, výnimočný zápas. Veď hrá proti svojim krajanom. Pre rodinu a kamarátov sám kúpil 60 lístkov.

„Všetci očakávame od seba viac. Sturm je veľmi dobrý tím, majú veľa osobností a nebude jednoduché vyhrať aspoň o tri góly. Pokúsime sa však o to a verím, že sa nám to podarí. S našimi skvelými fanúšikmi,“ povedal Kevin.

Tréner Weiss má v skladaní zostavy viac alternatív, ako mal v Grazi.

„Kevin kúpil veľa lístkov a tak musí hrať,“ žartoval tréner. A už vážnejšie dodal: „Wimmer, aj Blackmann sa vracajú do zostavy. Aj Milan Borjan je k dispozícii. Ale zase sme prišli o Vlada. Máme celkovo viac možností, ako sme mali v Grazi. Ale veľa zmien v zostave nebude“.

A aké sú šance Slovana na postup? Takto to vidí tréner:

„Možné je všetko. Motiváciu máme, ľudia nás poženú. Uvidíme, čo nám Graz dovolí a akú máme my kvalitu na ich kvalitu. Dáme do toho všetko a musíme hrať tak, aby nás ľudia po zápase vytlieskali. To je motto zápasu!“

Zápas ŠK Slovan - Sturm Graz začína vo štvrtok 22. februára o 21.00 na Tehelnom poli.

POZRITE SI PREDZÁPASOVÉ PREVIEW Z DIEĽNE SLOVAN TV


Súvisiaci článok
VIDEO Kotol Tehelného poľa sa lúčil s hráčmi po zápase s Ľubľanou: „Postup je náš!“ Na jar sa tešíme na gigantov futbalu
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť