Sobota 27. 07. 2024 09:24:52 | Meniny má Božena

Mladomanželia môžu získať zľavu na kúpu nábytku. Aké sú podmienky?

SLOVENSKO/ Združenie miest a obcí Slovenska (ZMOS) uzatvorilo spoluprácu so známym slovenským výrobcom nábytku, spoločnosťou Decodom, a VÚB. Jej cieľom je podpora mladých rodín.

Patrícia Jeseňová|10. február 2024|15:00:06

Prvú poukážku odovzdali v Topoľčanoch manželom Sokolovým. Zdroj: FB Mesto Topoľčany

Súvisiaci článok
Nitrianska župa vyčlenila na dotácie 3,5 milióna eur. Žiadať o ne môžete do 1. marca
Čítajte viac >

Pre čerstvých mladomanželov

Projekt pod názvom „ 1 2 3 štart“ sa zameriava na mladé manželské páry, ktoré sa zosobášili počas minulého roka alebo si svoje áno povedia tento rok. Podmienkou je, že manželstvo musí byť uzatvorené v ktoromkoľvek meste alebo obci, ktoré sú členmi ZMOS.

„Pre takéto páry spoločnosť Decodom v spolupráci so ZMOS pripravila zľavovú poukážku v hodnote 123 € na nákup novej kuchyne. Súčasne s poukážkou náš partner VÚB prostredníctvom splátkového predaja Quatro ponúkne tomuto páru možnosť využiť jedinečný zvýhodnený viazaný spotrebný úver „Ľahká splátka“ už od 500 eur len pre klientov spoločnosti Decodom“, uviedol predseda ZMOS Jozef Božik.

Nákup sa môže uskutočniť počas tohto roka

Poukážkami budú disponovať starostovia a primátori jednotlivých členských miest a obcí. Ich platnosť je obmedzená do konca roka 2024.

„Poukážka platí na nákup v domoch nábytku a kuchynských štúdiách Decodom a ako aj u obchodných partnerov Decodom. Pre platnosť bude potrebné vyplnenie prednej strany poukážky, a to dátum sobáša a podpis a pečiatka primátorky/primátora či starostky/starostu, „ uviedol riaditeľ spoločnosti Decodom Michael Hjemgard s tým, že poukážku je možné uplatniť pri kúpe všetkých kompletných kuchýň.

Na prípadné dofinancovanie kuchýň môžu mladomanželia využiť zvýhodnený spotrebný úver od VÚB banky. Čerpať pritom môžu až do výšky 10 000 €, ktoré je potrebné splatiť do 8 rokov.


Súvisiaci článok
Na Zobore sprístupnili nový fotopoint s výhľadom na celú Nitru. Podopiera ho Corgoň
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť