Sobota 27. 07. 2024 06:19:25 | Meniny má Božena

Vlastnej mame sa vyhrážal, že ju zabije. Ak sa vraj ukáže, že nie je jeho mama...

NOVÉ MESTO NAD VÁHOM/ Muž vo veku 48-rokov sa vyhrážal vlastnej mame. Najskôr, že ju zabije nožom, potom, že jej podpáli dom a naostatok, že ju zabije, ak testy DNA nepotvrdia, že je jej syn. Už sedí v cele.

Michal Filek|27. máj 2024|11:00:06

Zdroj: Polícia

Súvisiaci článok
Vodiča, ktorý v Červenej vode vrazil do davu a ušiel, obvinili
Čítajte viac >

Ako informuje Krajské riaditeľstvo policajného zboru z Trenčína, polícia v Novom Meste nad Váhom vyšetruje prípad vyhrážania sa syna matke.

„Na základe doteraz zisteného, syn v obývacej izbe rodinného domu sa najskôr svojej matke vyhrážal tým, že sa jej pýtal, či ju má zabiť, pričom zo zásuvky vytiahol nôž a tento položil na stôl. Potom matke povedal, že jej podpáli dom, pričom v ruke držal zapálené reklamné letáky. Následne sa spolu s ňou presunul do záhrady rodinného domu, kde sa jej vyhrážal so slovami, že si dá spraviť DNA testy a pokiaľ nebude jeho matkou, zabije ju,“ opisuje prípad polícia.

Ako ďalej uvádzajú, matka sa v strachu a v obave o svoj život a zdravie obrátila na políciu. Tá muža obmedzila na osobnej slobode a umiestnila v cele policajného zaistenia.

Dychovou skúškou bola u zadržaného zistená prítomnosť alkoholu v dychu vo výške 2,25 promile.

„Polícia v Novom Meste nad Váhom 48 – ročného muža obvinila z prečinu Nebezpečné vyhrážanie. Zároveň bol na muža podaný podnet na podanie návrhu na vzatie do väzby.“


Súvisiaci článok
Medveď v Gánovciach usmrtil laň s mláďaťom
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť